Barion Pixel
A határhúzás művészete csoport,

határhúzás

a határhúzás művészetes csoport kun szilvia utak magadhoz

Amikor igent mondasz másoknak, győződj meg róla, hogy nem mondtál nemet magadnak.” (Coelho)

A határaid meghúzásához bátorságra van szükséged, hogy szeresd magad még akkor is, ha másoknak csalódást okozol.
Szeretnénk, ha szeretnének, elfogadnának és ennek érdekében megtanulunk udvariasak és kedvesek lenni. Ez sokszor azzal jár együtt, hogy észrevétlenül lemondunk saját szükségleteinkről, és feláldozzuk magunkat, elmulasztjuk meghúzni a határainkat. Ritkán mondunk nemet, nehogy megbántsunk vele másokat és közben magunkat hagyjuk cserben. Közben úgy éljük meg, hogy mások átmentek a határainkon. Másokat teszünk felelőssé, mert nem tartják tiszteletben a határainkat. Holott mi voltunk azok, akik nem vettük észre időben és nem fejeztük ki a másiknak az igényeinket. Úgy gondoljuk, hogy joggal érzünk ilyenkor dühöt, sértődöttséget vagy megbántottságot a másik felé. Ha felvállaljuk a felelősséget magunkért, rálátunk arra, hogy a saját határaink meghúzásáért egyedül mi vagyunk a felelősek.
A csoporton a bodywork segítségével megtanulod…

részletek és jelentkezés

A CSOPORT BETELT!

Időpont:  2021. szeptember 3-4. (péntek és szombat, 10-19 óra)

Helyszín: Arunachala Stúdió – Budapest II. ker., Kuruclesi út 63.

Részvételi díj: 34,000 Ft

A jelentkezésed A határhúzás művészete csoportra 10,000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, mellyel biztosítod a helyedet és elvész, ha mégsem tudsz eljönni.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.
Utalással az alábbi számlaszámra fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

 

Itt irakozhatsz fel friss hírekért a hírlevelemre.

Ígérem, nem árasztom el a postafiókodat, én sem szeretek túl sok hírlevelet kapni. Havonta 1 vagy 2 levelet küldök, melyben értesítelek az aktuális programjaimról, újdonságokról, kedvezményes jelentkezési lehetőségekről.

visszajelzések

simon alexa határhúzás csoport résztvevő kun szilvi utak magadhoz

A határhúzás művészete meghatározó esemény volt számomra az önérvényesítésemben. Kézzelfogható eszközökkel segített megtalálni a testemben azokat az érzeteket, amelyek segítenek megérezni, hol vannak a határaim és az erőt, hogy meg tudjam azokat védeni. A csoport utáni hetekben újra épültek az emberi kapcsolataim, sok esetben eltűnt, hogy lemondok magamról, és éber lettem azokra a pillanatokra is, amikor még megtörténik. Elhiszem, hogy jogom van megvédeni magam, és kiállni azért, ami fontos.

Simon Alexa

Utak magadhoz vízjel logó Kun szilvia
Megtapasztaltam melyek azok a helyzetek ahol a határtartással nehézségem adódik, ahol a figyelmem magam helyett a másik személyen van, és elhagyom saját igényeim. Játszottam, teszteltem és kísérleteztem annak hatásaival, amikor magam és mások fele is meghúzom a határokat.. Azóta egészségesebb emberi kapcsolódásokat igyekszem létrehozni, azáltal, hogy kimondom jelzem az igényeim és elfogadom a másik határtartásait is.

Krecz Timi

helyszín

Arunachala Stúdió
Budapest