Barion Pixel
a szakrális nő ébredése

a szakrális nő ébredése

“Az Istennő soha nem veszett el. Csak néhányan elfelejtettük, hogyan találjunk rá.” /Patricia Monaghan/
 
Bodywork csoport a szakrális női minőségünk felébresztéséért
Minden nőben ott él mélyen belül az ősi szakrális női bölcsesség, melyet a férfiak uralta világban megtanultunk elrejteni, elfedni. Ma olyan időket élünk, hogy nőként közös felelősségünk újra emlékezni, hogy kibillent világunkban létrejöjjön az egyensúly. A 3 napos csoporton minden arról szól, hogy újra emlékezz és felébreszd magadban esszenciális női minőségedet – a teremtőt, az áramlót, a befogadót, az életet adót, a gyógyítót, a felemelőt. Ez az ősi női út Mária Magdolnáig nyúlik vissza és hiszem, hogy minden nő számára elérhető, ha merünk sebezhetők és nyitottak lenni rá. Ez az a tudás, ami nem szavakon keresztül adódik át, hanem nőtől nőig a szívünkön keresztül.
A női kör megtartó erejében mély bizalmat és érzelmi biztonságot élsz meg, ahol újra kapcsolódhatsz ehhez az eltemetett részedhez. Felvállalod sebezhetőségedet, gyengeségedet miközben leveted a maszkulin páncélodat, elengeded a hétköznapi maszkjaidat.

 

A csoportról

A csoport során dolgozunk a bodywork módszerével és szakrális érintésekkel – néha ruha nélkül – egymáson és önmagunkon. Megtanulod, hogyan tudod megadni magadnak is azt a szeretet, figyelmet, törődést, amit kifelé tudsz működtetni.
Eljutsz oda, hogy ne csak kifelé, hanem önmagad felé is áramoltasd a szeretetet. Beszereted önmagadat. Hiszem, hogy először a nő a nők között tud gyógyulni, és utána tud ezzel a mély szeretettel táplálón, megtartón oda fordulni a férfihoz és így gyógyul a férfi és végső soron a világ.

részletek és jelentkezés

Időpont:  2022. október 29-31., szombat 11 órától hétfő 17 óráig. 

Helyszín: Szob, Naporta

Részvételi díj,  mely tartalmazza a szállás és étkezés költségét is. Ezen a szálláson egy nagy térben alszunk.

Normál részvételi díj: 84 000 Ft
Támogatói részvételi díj: 94 000,- Ft
Támogatott részvételi díj: 74 000,- Ft

Ha teheted, kérlek, támogass olyan résztvevőket, akik nehezebben teremtik meg az anyagi feltételeit az önismereti útjuknak. Ez esetben a támogatói árat válaszd.
Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy el tudj jönni a csoportra, kérlek, az űrlapon jelezd, hogy a támogatotti árat választod.

A jelentkezésed 10 000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé és elveszik, ha mégsem tudsz eljönni.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.

Utalással az alábbi számlára fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes 20 perces interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Szob
NapPorta