Barion Pixel
balansz csoport,

balansz

balansz csoport kun szilvi utak magadhoz
Két csoport – mely néha egy – a belső és a külső egyensúly megtalálásáról, a pólusokról és az egyre inkább el- és összemosódó határokról, férfi és nő között
Ha foglalkoztatnak a fenti kérdések, szeretettel várunk ezen a különleges csoporton, ahol a férfiak és a nők párhuzamosan dolgoznak, külön körben és mégis időnként összeérve. Ezen összeérések lehetőséget adnak arra, hogy konkrét visszajelzést kapj, amivel dolgozol.
Napjainkban mi nők elférfiasodtunk, túlzásba vittük függetlenségi harcunkat, észrevétlenül beálltunk a férfi helyére. Nem akartuk tovább az áldozati nő szerepét játszani, és megmutattuk, hogy vagyunk olyan tökösek, mint a férfiak. Vezetőkké váltunk, erőssé és függetlenné, csak közben elvesztettük nőiségünket és kiszorítottuk magunk mellől a FÉRFIT. És most meg ettől szenvedünk, hiányzik a férfi. Ez egy szükségszerű evolúciós lépés volt, melyben felfedeztük, megéltük eddig árnyékban tartott animusunkat – férfi oldalunkat.
Most ideje továbblépni, – nem vissza az áldozati női létbe – tovább az integrált nőbe, aki képes a függetlenségre, de képes a lágyságra, befogadásra, vezetés helyett a követésre. Ideje felfedezni az esszenciális női minőségünket – azt a buja, táncoló, áramló energiát, mely maga az élet – lüktet és táplál. Ezt először női körben találhatjuk meg, egymásnak mintát adva, felvállalva sebezhetőségünket. Megtapasztaljuk, hogy nő a nőnek nem konkurenciája többé, hanem NŐVÉRE. Először a nő tudja gyógyítani a nőt, hogy aztán kiteljesedve, megmerítkezve a nőiség tápláló energiájában gyógyítani tudja a férfit. És így helyreálljon világunkban a kibillent egyensúly a FÉRFI és a NŐ között.
Férfiként mind a mai napig harcosként működünk; függetlenül attól, hogy harcunkat valamilyen irodai környezetben, vagy a virtualitás adta térben, esetleg egy sokkal klasszikusabb (munka)körben vívjuk meg. Egy biztos: minden esetben sebeket adunk és kapunk – amely sebek közül sok a láthatatlan és/vagy védhetetlen találat. Ami nem jelenti azt, hogy ezeket ne kellene/lehetne gondozni. Ennek első lépéseit a férfikörben gyakoroljuk, lépésről-lépésre: magunk felé megnyílva, majd a férfitársak támogató/megtartó erejére hagyatkozva, míg végül a női gyógyító térbe is beengedve magunkat.
A férfi a forma, a nő a tartalom – tartja a mondás… De mégis, a XXI. században miféle formát ölthetünk férfiként? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Vannak-e hozzá mintáink? Hogyan támaszkodunk másokra, kérünk-e segítséget, megmutat(hat)juk-e, ha elakadtunk, ha fájunk, ha nehézben vagyunk? Az együtt töltött időben saját-élményen keresztül keressük a válaszokat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre, miközben megtapasztaljuk a szabadságot és az egyszerűséget és megtanuljuk felismerni és értékként kezelni a hétköznapi férfi minőséget. Tesszük ezt úgy, hogy feszegetjük a határainkat, ránézünk a versengő harcos énünkre és adott pontokon beleállunk a FÉRFI minőségbe, hogy a NŐI tükrön keresztül egyensúlyt találjunk. Amint kint, úgy bent.
A csoporton test-orientált és élmény-alapú módszerekkel dolgozunk – bodywork, Gestalt, natuREquest.

részletek és jelentkezés

Korábbi időpont:  2021. június 3-6. csütörtök 10 órától vasárnap 17 óráig

Helyszín: Farkaskútvölgy (Hollókőtől 2 km-re)

Szállás: férfiak kényelmes 8 fős jurtákban, nők rönkházakban
Étkezés: napi 3x vegetáriánus étkek

Részvételi díj: 89.000 Ft, mely tartalmazza a szállás és étkezés költségeit is. Ha pároddal együtt érkezel, akkor a részvételi díj mindkettőtöknek 76.000,- Ft. Kérlek az űrlapon jelezd, hogy kivel jössz együtt.

Jelentkezésed 30.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, mellyel foglalod a helyed a csoportban és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni. A fizetési lehetőségekről a jelentkezésed után email-ben tájékoztatunk.

Ha nem jártál még nálunk csoporton, jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy előzetes interjút egyeztessünk. 

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

Itt irakozhatsz fel friss hírekért a hírlevelemre.

Ígérem, nem árasztom el a postafiókodat, én sem szeretek túl sok hírlevelet kapni. Havonta 1 vagy 2 levelet küldök, melyben értesítelek az aktuális programjaimról, újdonságokról, kedvezményes jelentkezési lehetőségekről.

helyszín

Farkaskútvölgy