belső erő csoport

belső erő

belső erő workshop csoport kun szilvi utak magadhoz

3 napos mozgásorientált önismereti csoport

A 3 napos csoporton azon dolgozunk, hogy kapcsolódj a haragodhoz és belső erővé tudd transzformálni. Megéled azt, hogy uralod és erőként használod céljaid eléréséhez.

Ez a csoport Neked szól, ha

Az agressziónak két oldala van, az egyik oldalát elutasítjuk, mert pusztító és káros, a másik oldalát az előbbi miatt elfelejtjük használni pedig építeni és fejleszteni tudna, és ez is káros. Az agresszió kettős megjelenését intenzív gyakorlatokon és személyes élményeken keresztül kutatod föl önmagadon belül. Megtanulod elfogadni és használni a pozitív szándékú arcát.
A csoportról
A csoporton testorientált önismereti módszerekkel dolgozunk, bodywork és integrál core gyakorlatokat használunk valamint művészetterápiás és dramatikus eszközöket.

részletek és jelentkezés

Időpont:  2020. október 2-4.
pénteken 15-21h, szombaton és vasárnap 10-18h

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Budapest, Andrássy út 98. – Integrál Lak

Részvételi díj:  42.000 Ft

A jelentkezésed 10.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé és elveszik, ha mégsem tudsz eljönni.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.

Utalással az alábbi számlára fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

 • A legfontosabb, amit Szilvi csoportjain megtapasztaltam, az a biztonság. Hogy lehetek az, aki vagyok, haladhatok a saját tempómban. S olyan megtartó, elfogadó teret biztosít ehhez Szilvi, amiben mindig pont az történik, aminek történnie kell.. 

  Pénzes Gábor
 • Nem vártak és nem akartam jönni. Nem volt jogom magamért tenni, nem létezhettem. Az újjászületésem során belenézhettem apám és anyám szemébe, átélhettem, milyen, ha várnak, ha hagynak élni, úgy és olyannak, amilyen vagyok. És ez éppen elég az életemhez, minden máshoz hoztam elég erőt odaátról. Hála.
  Rita
 • Szilvi, az egyik legszemélyesebb, önmagam elől is rejtegetett, saját, igaz történetemhez segített visszatalálni a születés csoport segítségével. Nem állítom, hogy könnyű folyamat volt, de Szilvi tű-pontossággal érzékelte azt az időt, aminek nincs mennyisége csak minősége. Mintha látott volna belülről. Tudta, meddig kell benne hagyjon egy-egy nehéz helyzetben azért, hogy a fájdalmam legmélyére érjek. És végre volt idő. Rám is. És éppen erre volt szükségem. Szilvi nem “rántott ki” idő előtt a kényelemetlenségből, de mégis végig éreztem és tudtam, hogy velem van, támogat, megtart és tudtam, hogy pontosan tudja, hogy mit és miért csinál, hogy hová vezet.
  kriston adrienn újjászületés csoport résztvevő véleménye - Kun szilvi - Utak Magadhoz
  Kriston Adrienn

helyszín

Magnet Ház
Budapest