Barion Pixel

Belső gyermek csoport

belső gyermek csoport kun szilvi utak magadhoz
A csoporton találkozhatsz belső gyermek énrészeddel, a kapcsolódáson keresztül töltheted, erősítheted, hogy ezáltal a hétköznapi életben tudatosabb felnőttként élj. A folyamat során felhozhatod a gyermek éveid során megélt és elzárt élményeket, érzéseket. Kapcsolódhatsz a dühödhöz, a fájdalmadhoz és a vágyaidhoz – hogy átdolgozd a negatív élményeidet és hiányaidat, hogy ezáltal integráltabb, kiegyensúlyozottabb legyen a felnőtt életed.

Ez a csoport neked szól, ha:

Gyermekkorunk legnagyobb sérülése általánosságban az, hogy nem úgy szerettek, ahogy arra szükségünk volt. Ennek megnyilvánulása többféle lehetett: megszégyenítettek, vertek, kiabáltak velünk, butának, értéktelennek címkéztek, versengésre kényszerítettek, stb. Ennek a fájdalmát gyerekként csak úgy tudtuk elviselni, hogy létrehoztuk saját védelmünket, burkainkat, falainkat, befagyottságunkat. A védelmünk akkor életmentő volt, felnőttként viszont akadályoz. A gyógyítási folyamatban visszamegyünk gyermekkorunk szakaszaiba és lezárjuk “befejezetlen ügyeinket”.

A csoporton testorientált önismereti módszerekkel dolgozunk, bodywork és integrál core gyakorlatokat valamint pszichodramatikus elemeket használunk.

részletek és jelentkezés

2022. decemberi csoport

Időpont: 2022. december 3-6. (szombat 11h – kedd 17h, 4 nap)

Helyszín: Kisnyalka tanya, napi háromszori bőséges vegán étkezéssel

Utazás: egyénileg autóval, a jelentkezők között telekocsikat szervezünk.

Részvételi díj: 

Normál részvételi díj: 124 000 Ft

Támogatói részvételi díj: 134 000,- Ft

Támogatott részvételi díj: 114 000,- Ft

Ha teheted, kérlek, támogass olyan résztvevőket, akik nehezebben teremtik meg az anyagi feltételeit az önismereti útjuknak. Ez esetben a támogatói árat válaszd.

Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy el tudj jönni a csoportra, kérlek, az űrlapon jelezd, hogy a támogatotti árat választod.

 

Jelentkezésed 10 000 Ft előleg befizetésével érvényes, mellyel biztosítod a helyedet a csoportban és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.

Utalással az alábbi számlára fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

A csoport maximális létszáma: 18 fő.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

A belső gyermek csoport az egyik legerősebb csoportélményem volt eddig. Pedig sokféle csoportban részt vettem már. Valójában akkor, ott nagyon nehéz volt megélni, súlyos és fájdalmas sebekhez értem, de az azóta eltelt időben (kb. fél év) egytől egyig gyógyulásnak indult minden. Lassan, finoman oldódtak fel az ott megtalált gócok. Vittem is témát, de ott is kaptam újakat. A belső gyermekem igazi rehabilitációs programot kapott akkor ott, és azóta is. Szeretek vele kapcsolódni, és szeretem az érzést, hogy már tudok jó anyukája lenni.

Anikó

Azt gondolom, hogy ezt a csoportot receptre kellene felírni mindenkinek! Olyan esszenciális, mindennapi helyzetekre adott rossz reakcióimat sikerült négy nap alatt átirnom, amelyek lényegesen megkönnyítik az életemet azóta is! Szilvi jelenléte miatt végig biztonságban éreztem magam, így tudtam nagyot fejlődni lelkileg.

Aranka

Szilvi olyan mélységekbe vitt a 4 nap alatt, ahol még sosem jártam önmagamban. Így olyan belső gyógyuláson mehettem át, amely a csoportot követő hónapokban a reális életemben is látványos előrelépésekhez vezetett.

Attila

Ajánlom mindenkinek, aki egyik önismereti terápiás módszerből repült a másikba, mégsem érkezett meg az életébe az áhított változás, és ajánlom azoknak is, akik most bontogatják szárnyaikat az életük és emberi kapcsolataik javításában.

Nem piros pirula a belsőgyerek csoport sem, ami instant megold mindent, nem gondolom, hogy bármely módszer az lenne, de utána az élet mégis változik és könnyebb lesz kicsivel. Kicsivel, kicsi Énnel.

Péter

A CSOPORTok HELYSZÍNe

Kisnyalka tanya
Nyalka