Barion Pixel
belső erő csoport

belső erő

Tarts velem és állj meg egy pillanatra, hogy visszatekints az elmúlt évedre egy magasabb nézőpontból.

Az év vége egy különleges minőséget hordozó pillanat. Itt az Ideje elhallgatni kissé, megszakítani a hétköznapok sodrát és visszatekinteni, összegezni az elmúlt évet. Miért? Mert azért élünk, hogy tanuljunk, megfigyeljünk, tapasztaljunk, így válhatunk egyre inkább – napról-napra, évről-évre – érettebbé, bölcsebbé. Ha csak végigrohansz az éveidet, akkor végigrohansz a létezéseden. Ha nem összegzel, nem mérlegelsz, nem látod át, mi volt az, amit érdemes megtartani és mik azok, amiken érdemes változtatnod, nem várhatod, hogy bármi is máshogy történjen veled, mint ahogy eddig történt.

Gyűjstd velem össze az elmúlt éved történéseit, tapasztalásait, hogy tudatosan meghatározhasd, merre tartasz a következő évben.

 

 

Az Évösszegző workshopon ráláthatsz arra, mi és miért történt veled 2022-ben, és arra, hogyan illeszkednek ezek az események az életutadba, hogy mit tanított neked ez az év. A különböző gyakorlatok segítenek abban, hogy tudatosan zárd le a múltat –  és lépj át a jövőbe.

★ Számot vetünk az elmúlt év eseményeivel, ajándékaival, tanulságaival.

★ Elengedjük mindazt, ami hátráltat, nem szolgál tovább.

Az 1 napos workshopon a közösség erejét és az élményalapú gyakorlatokat használhatod a visszatekintéshez és a tervezéshez. Művészetterápiás és testtudatos módszerekkel dolgozunk, hogy érzelmileg is lezárjuk az elmúlt évet és tiszta lappal induljunk az újnak.

részletek és jelentkezés

Időpont:  2022. december 28., szerda 10-19 

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Budapest, Andrássy út 98. – Bojtorján terem

Részvételi díj:  22.000 Ft

A jelentkezésed 10.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé és elveszik, ha mégsem tudsz eljönni.

Az előleget utalással az alábbi számlára fizetheted: 

Németh Gabriella, K&H Bank, 10401024-86755486-85801007

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Magnet Ház
Budapest