Barion Pixel
A határhúzás művészete csoport,

határhúzás

határ3

Az életet határtalanul érdemes élni – de ehhez meg kell ismerni a határokat. A saját határainkat és mások határait is. Mert ha ismered ezeket a határokat, át tudod lépni őket úgy, hogy sem magadnak, sem a másiknak nem okozol sérüléseket.

Az egészséges Én-határok erősek és rugalmasak. Ha csak erős, akkor merev leszel, ha meg csak rugalmas, akkor mindenkit átengedsz rajta.

Hozott mintáink általában azt mondatják velünk, hogy egy-egy kapcsolódásban a másik mindig előrébb való, mint mi magunk. Azt tanuljuk, hogy akkor lehetünk igazán jók, korrektek, jellemesek, ha lemondunk a saját szükségleteinkről, és mindig a mások érdekeit tartjuk szemünk előtt. Így akár fel is áldozzuk magunkat a kapcsolatainkban. Észrevétlenül mondunk le saját magunkról, elfelejtjük, hogy nekünk is lehetnek igényeink, a mi vágyunk, célunk, akaratunk is lehet fontos, meghatározó, értékes.

Fontos vagy annyira magadnak most, hogy elkezd megtanulni, hol vannak a határok, amiket, önmagad védelme, kiteljesedése és megvalósítása érdekében nem érdemes átlépned?

Várlak a Határon innen és túl csoportban, hogy megtapasztald:

részletek és jelentkezés

Időpont:  2022. október 13-16. csütörtök 11-től vasárnap 17-ig

Helyszín: Kisnyalka tanya

Részvételi díj:

Normál részvételi díj: 124 000 Ft
Támogatói részvételi díj: 134 000,- Ft
Támogatott részvételi díj: 114 000,- Ft

Ha teheted, kérlek, támogass olyan résztvevőket, akik nehezebben teremtik meg az anyagi feltételeit az önismereti útjuknak. Ez esetben a támogatói árat válaszd.
Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy el tudj jönni a csoportra, kérlek, az űrlapon jelezd, hogy a támogatotti árat választod.

A jelentkezésed 10 000 Ft előleg befizetésével érvényes, mellyel foglalod a helyedet a csoportba és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.

Utalással az alábbi számlára fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

 

helyszín

Kisnyalka tanya
Nyalka

Itt irakozhatsz fel friss hírekért a hírlevelemre.

Ígérem, nem árasztom el a postafiókodat, én sem szeretek túl sok hírlevelet kapni. Havonta 1 vagy 2 levelet küldök, melyben értesítelek az aktuális programjaimról, újdonságokról, kedvezményes jelentkezési lehetőségekről.