Integrál csoportvezető képzés

Integrál csoportvezető tréning Kun Szilvivel - Utak Magadhoz

Gyakorlatorientált tréning, amely lépésről lépésre támogat abban, hogy hiteles csoportvezetővé válj.

10 hónapos képzési időszak = személyiségfejlesztő folyamat

Hiteles csoportvezető születése nem pár nap alatt történik. Csoportvezetőnek lenni nem egyszerűen módszertani tudást, gyakorlatok ismeretét jelenti, csoportvezetővé válni a teljes személyiségedet érintő átfogó folyamat, ezért a 15 nap során olyan tudást, gyakorlati feladatokat kapsz, hogy a tréning végére hiteles, magabiztos csoportvezetővé válj. Ezeken a napokon a tapasztalati tanulás módszerével fejlesztheted csoportvezetői képességedet. Az egyes napokat úgy építem fel, hogy rögtön gyakorlod az adott témát, amelyre a csoporttársaid támogató visszajelzéseket adnak. Így saját bőrödön tapasztalsz, és nem passzívan veszel részt egy elméleti képzésben.
Milyen témákkal foglalkozunk?
Módszertani háttér
A tréning elméleti hátterének az integrál szemléletet használom és a következő módszerekből állítom össze a 15 napot: tiszta kommunikáció, kapcsolatdinamika, pszichodráma, bodywork, előadói és tréneri technikák.

részletek és jelentkezés

Időpont: 2020. szeptember 30-tól 2021. június 16-ig – 3 hetente szerdán 10-18h, összesen 15 nap

Minden alkalom tartalmaz elméleti és gyakorlati blokkot.

Tanfolyami napok:
Szeptember 30., Október 21., November 11. és 25., (itt csak 2 hét van két alkalom közt), December 16.,  Január 6. és 27., Február 17.,  Március 10. és 31., Április 21.,  Május 12., (itt csak 2 hét van két alkalom közt) Június 2. és 16.

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Rekettye terem

Részvételi díj:  18,000 Ft/fő/alkalom

Fizetés: alkalmanként

Jelentkezéskor 18,000 Ft előleg befizetésével biztosítod a helyedet, amely egyben az utolsó nap díja. Az előleget fizetheted kártyával vagy utalással is.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.
Utalással az alábbi számlaszámra fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

A tanfolyam maximális létszáma: 12 fő

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

Nagyon jó elmélet + gyakorlat mix volt. Szisztematikusan átvettünk több csoportvezetői helyzetetet (meghívás, székfoglaló, nyitókör) és ezeket el is gyakoroltuk, visszajelzést adtunk egymásnak.

Bankó Ádám

Munkában, HR területen dolgozom kisebb és nagyobb csoportokkal. A csoportdinamika, a csoportszerepek, a nehéz esetek kezelése, a csoportvezetői készségek elméleti és gyakorlati tapasztalatát, amit Szilvi a tréningen adott át nekünk, mind be tudtam emelni a mindennapi munkámba. Ez felbecsülhetetlen érték számomra! A tréninget csak ajánlani tudom, minden csoportot vezető tréner, fejlesztő számára.

Bíró Beáta

Elhiszem, hogy tudom és képes vagyok csoportot tartani. Fontos volt rálátnom a folyamatra elejétől a végéig. A csoport során el tudtam engedni a biztonságos multi közeget, ahol eddig dolgoztam.

Pócza Timi

kun szilvia integrál csoportvezető trének utak magadhoz

Kun Szilvi

Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner

12 éve kezdtem el tanítani az Integrál Akadémián és ekkor indítottam el első önálló tréningemet is. Azóta számos cégnél, rendezvényen és intézményben tartottam előadásokat, tréningeket. Emellett különböző önismereti és tréneri módszerben képződtem (bodywork, pszichodráma, integral core dynamics, Grow csoport …). Első önismereti csoportomat 10 éve vezettem, és miközben folyamatosan fejlesztettem magam, integráltam ezeket a tudásokat a csoportvezetésbe. Most érett meg az idő, hogy továbbadjam mindazt a tudást, tapasztalatot, amit ez idő alatt összegyűjtöttem. Mélyen hiszek abban, hogy a mai korban az emberiség állapotos önmagával és szüli magát a világra. Csoportvezetőként annyi a szerepünk, hogy ebben a vajúdási folyamatban támogassuk az embereket.

helyszín

Magnet Ház
Budapest