Barion Pixel

Integrál csoportvezető képzés

Integrál csoportvezető tréning Kun Szilvivel - Utak Magadhoz

Gyakorlatorientált tréning, amely lépésről lépésre támogat abban, hogy hiteles csoportvezetővé válj.

9 hónapos képzési időszak = személyiségfejlesztő folyamat

Hiteles csoportvezető születése nem pár nap alatt történik. Csoportvezetőnek lenni nem egyszerűen módszertani tudást, gyakorlatok ismeretét jelenti, csoportvezetővé válni a teljes személyiségedet érintő átfogó folyamat, ezért az összesen 17 nap során olyan tudást, gyakorlati feladatokat kapsz, hogy a tréning végére hiteles, magabiztos csoportvezetővé válj. Ezeken a napokon a tapasztalati tanulás módszerével fejlesztheted csoportvezetői képességedet. Az egyes napokat úgy építem fel, hogy rögtön gyakorlod az adott témát, amelyre a csoporttársaid támogató visszajelzéseket adnak. Így saját bőrödön tapasztalsz, és nem passzívan veszel részt egy elméleti képzésben.

Milyen témákkal foglalkozunk?
Módszertani háttér

A tréning elméleti hátterének az integrál szemléletet használom és a következő módszerekből állítom össze a 17 napot: tiszta kommunikáció, kapcsolatdinamika, pszichodráma, bodywork, előadói és tréneri technikák.

részletek és jelentkezés

Időpont: 2023. október 18-tól 2024. június 13-ig

A tréning tréningnapokból és elvonulásokból áll össze. A tréningnapok Budapesten lesznek, a Magnet házban (10-17 óra között), az elvonulások Kisnyalkán. 

Minden alkalom tartalmaz elméleti és gyakorlati blokkot.

Tanfolyami napok és elvonulások:

 • 2023.  október 18. Magnet ház
 • 2023. november 8. Magnet ház
 • 2023. november 22. Magnet ház
 • 2023. december 13. Magnet ház
 • 2024.  január 3. Magnet ház
 • 2024. január 24. Magnet ház
 • 2024. február 14. Magnet ház
 • 2024.  február 27-29. elvonulás Kisnyalka tanya
 • 2024. március 20. Magnet ház
 • 2024. április 10. Magnet ház
 • 2024. május 1. Magnet ház
 • 2024. május 22. Magnet ház
 • 2024.  június 11-13. elvonulás Kisnyalka tanya

Részvételi díj:  30.000,- Ft/fő/alkalom a Magnet házban és 110.000,- Ft/elvonulás Kisnyalka tanyán. Az elvonlások díja tartalmazza a szállást és az étkezést is.

Fizetés: alkalmanként

Jelentkezéskor 30.000,- Ft előleg befizetésével biztosítod a helyedet, amely az utolsó elvonulásba beszámításra kerül. 

 Az előleget fizetheted kártyával vagy utalással is.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.
Utalással az alábbi számlaszámra fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

A tanfolyam maximális létszáma: 12 fő

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

Nagyon jó elmélet + gyakorlat mix volt. Szisztematikusan átvettünk több csoportvezetői helyzetetet (meghívás, székfoglaló, nyitókör) és ezeket el is gyakoroltuk, visszajelzést adtunk egymásnak.

Bankó Ádám

Munkában, HR területen dolgozom kisebb és nagyobb csoportokkal. A csoportdinamika, a csoportszerepek, a nehéz esetek kezelése, a csoportvezetői készségek elméleti és gyakorlati tapasztalatát, amit Szilvi a tréningen adott át nekünk, mind be tudtam emelni a mindennapi munkámba. Ez felbecsülhetetlen érték számomra! A tréninget csak ajánlani tudom, minden csoportot vezető tréner, fejlesztő számára.

Bíró Beáta

Elhiszem, hogy tudom és képes vagyok csoportot tartani. Fontos volt rálátnom a folyamatra elejétől a végéig. A csoport során el tudtam engedni a biztonságos multi közeget, ahol eddig dolgoztam.

Pócza Timi

15 éve kezdtem el tanítani az Integrál Akadémián és ekkor indítottam el első önálló tréningemet is. Azóta számos cégnél, rendezvényen és intézményben tartottam előadásokat, tréningeket. Emellett különböző önismereti és tréneri módszerben képződtem (bodywork, pszichodráma, integral core dynamics, Grow csoport …). Első önismereti csoportomat 13 éve vezettem, és miközben folyamatosan fejlesztettem magam, integráltam ezeket a tudásokat a csoportvezetésbe. Most érett meg az idő, hogy továbbadjam mindazt a tudást, tapasztalatot, amit ez idő alatt összegyűjtöttem. Mélyen hiszek abban, hogy a mai korban az emberiség állapotos önmagával és szüli magát a világra. Csoportvezetőként annyi a szerepünk, hogy ebben a vajúdási folyamatban támogassuk az embereket.

Tovább

helyszín

Magnet Ház
Budapest

Kisnyalka tanya
Nyalka