neveld fel magad csoport

neveld fel magad

neveld fel magad csoport kun szilvi utak magadhoz
Önismereti csoport a független, önmegvalósított felnőttért

Vezető: Kun Szilvi
Segítők: Katona Kinga, Marcsó Annamária

Vigyázat! Felnőtt tartalom 🙂
Sok év önismereti munka után eljutsz oda, hogy korábban (születéskor, gyerekkorban, előző kapcsolataidban) szerzett sérüléseid, hiányaid már nem akadályozzák hétköznapi működésedet. Tisztában vagy a világgal és önmagaddal. Ez egy jó állapot, telve sok tudatos pillanattal. Valami mégis hiányozni kezd… életed mélyebb értelme, a küldetésed.
A csoportról
Ebben a hosszú, egész éven át tartó csoportban haladni fogunk a kiteljesedett önmagad felé.
Az önmegvalósítás útján a gyökerektől indulunk, azokat erősítjük, annak érdekében, hogy a belső tengelyed is megerősödjön, mint a fa törzse. Ebből az erős törzsből tudsz kivirágozni és termékenységbe fordítani az életedet.
várlak, ha

Ebben a csoportban integráljuk az eddigi önismereti folyamataidat: dolgozunk a felmnenőidtől hozott mintákkal, a gyökerekkel, a belső gyerek részeiddel, keressük a belső tengelyt, a független felnőtt részedet és feltárjuk a küldetésedet.

A csoporton bodywork-kel, művészetterápiával és egyéni állításokkal dolgozunk, a csoport időpontokon kívül lesznek kis csoportos találkozások, egyéni feladatok is. A folyamat része a 3*3 napos elvonulás, a csoport elején, közepén és végén.

részletek és jelentkezés

Időpontok:  
2020.09.19-20
2020.10.16-18 – 3 napos elvonulás
2020.11.14-15
2020.12.12-13
2021.01.16-17
2021.02.19-21 – 3 napos elvonulás
2021.03.20-21
2021.04.17-18
2021.05.15-16
2021.06.11-13 – 3 napos elvonulás

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Budapest, Andrássy út 98. – Integrál Lak

Részvételi díj: 

A 2 napos csoportok díja 30.000 Ft/2 nap  
A 3 napos elvonulások díja: 58.000 Ft/3 nap, mely tartalmazza a szállás és étkezés költségét is.

Az első havidíj, azaz 30 000 Ft előleg fizetésével érvényes a jelentkezésed, ezt fizetheted kártyával, vagy utalással. 

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.
Utalással az alábbi számlaszámra fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

Hiányzás: a csoporton megengedett hiányzások száma max. 3 nap, melyet ugyanúgy fizetni kell.
Elköteleződés: az első hétvége végén köteleződünk el egymás felé és ekkor válunk zárt csoporttá. Az elköteleződéssel vállalod a csoport időpontok közötti egyéni munkát is és hogy végig jössz a csoporton és betartod a kereteket.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy 20 perces  előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

 • A legfontosabb, amit Szilvi csoportjain megtapasztaltam, az a biztonság. Hogy lehetek az, aki vagyok, haladhatok a saját tempómban. S olyan megtartó, elfogadó teret biztosít ehhez Szilvi, amiben mindig pont az történik, aminek történnie kell.. 

  Pénzes Gábor
 • Nem vártak és nem akartam jönni. Nem volt jogom magamért tenni, nem létezhettem. Az újjászületésem során belenézhettem apám és anyám szemébe, átélhettem, milyen, ha várnak, ha hagynak élni, úgy és olyannak, amilyen vagyok. És ez éppen elég az életemhez, minden máshoz hoztam elég erőt odaátról. Hála.
  Rita
 • Szilvi, az egyik legszemélyesebb, önmagam elől is rejtegetett, saját, igaz történetemhez segített visszatalálni a születés csoport segítségével. Nem állítom, hogy könnyű folyamat volt, de Szilvi tű-pontossággal érzékelte azt az időt, aminek nincs mennyisége csak minősége. Mintha látott volna belülről. Tudta, meddig kell benne hagyjon egy-egy nehéz helyzetben azért, hogy a fájdalmam legmélyére érjek. És végre volt idő. Rám is. És éppen erre volt szükségem. Szilvi nem “rántott ki” idő előtt a kényelemetlenségből, de mégis végig éreztem és tudtam, hogy velem van, támogat, megtart és tudtam, hogy pontosan tudja, hogy mit és miért csinál, hogy hová vezet.
  kriston adrienn újjászületés csoport résztvevő véleménye - Kun szilvi - Utak Magadhoz
  Kriston Adrienn

helyszín

Magnet Ház
Budapest