Barion Pixel

Integrál csoportvezető képzés

NŐI GYÖKEREK ÉS SZÁRNYAK Önismereti bodywork csoport a női kiteljesedés felé

Önismereti bodywork csoport a női kiteljesedés felé.

Ha foglalkoztatnak a fenti kérdések, várlak szeretettel ebbe a 10 alkalmas női bodywork csoportba, hogy megérezd a női kör erejét és kiteljesedj nőiségedben.

Az elmúlt évtizedekben mi nők ügyesen beletanultunk a férfiak világába, versengünk, dominanciára törekszünk, karriert építünk… és közben észrevétlenül elvesztettük a kapcsolatunkat női esszenciánkkal: a gyengédséggel, a puhasággal, a sebezhetőséggel, az áramlással, a női erővel, a befogadással, a táncoló bujasággal és vibráló lüktetéssel.

Hogy épül fel a csoport?

A csoport első felében a női gyökereinkkel dolgozunk.

Ránézünk arra, honnan jövünk, mit hozunk, milyen terheket, hiedelmeket anyáinktól, nagyanyáinktól, női őseinktől. Feloldjuk azokat a sérelmeket, melyeket anyáink felé hordozunk, és amelyek megakadályoznak minket abban, hogy szabadon áramoljon felénk a női ősöktől származó erő. Megtapasztaljuk az ideális anya által nyújtott támogatást, melyet kislányként nem kaptunk meg. Megtanuljuk felismerni és kifejezni a határainkat.

A csoport második felében életre keltjük és integráljuk a bennünk szunnyadó női archetípusokat:

Valamint átmegyünk a női lét beavató kapujain, hogy végül a női kör megtartó terében megtaláljuk azt az integrált NŐT, akik valójában vagyunk.

A csoporton test-orientált módszerrel dolgozunk (bodywork), valamint művészetterápiás és dramatikus gyakorlatokkal.

részletek és jelentkezés

A CSOPORT BETELT!

Időpont: 2021. szeptember 25-26 – 2022. június 17-19.

10 hónapon keresztül havonta 1 hétvége, szombat és vasárnap 10-19h.  Ebből 3*3 napos elvonulásunk lesz: októberben, februárban és júniusban. Pontos időpntok: 2021.szept. 25-26, okt.22-24 (elvonulás), nov.13-14, dec.11-12, 2022.jan.22-23, febr.25-27 (elvonulás), márc.19-20, ápr.15-16 (péntek-szombat) máj. 14-15, jún. 17-19 (elvonulás)

Helyszín: Magnet Közösségi Ház

Részvételi díj:  36,000 Ft/hétvége, elvonulás díja: 66,000 Ft, amely tartalmazza a szállás és étkezés valamint a 3 napos csoport díját.

Hiányzás: a csoport zárt csoportként működik, és az első hétvége után köteleződünk el. A megengedett hiányzás 4 nap, melyet ugyanúgy fizetni kell.

Fizetés: alkalmanként a helyszínen

Jelentkezéskor 10,000 Ft előleg befizetésével biztosítod a helyedet. A foglalót az első alkalom díjából számoljuk el.  A hiányzást is fizetni kell.

Az előleget fizetheted kártyával vagy utalással is.

A kártyás fizetés a “Befizetem az előleget” gomb megnyomásával lehetséges.
Utalással az alábbi számlaszámra fizetheted az előleget: Kun Szilvia, Magnet Bank, 16200254-10097607.

A csoport maximális létszáma: 12 fő

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

Nagyon jó elmélet + gyakorlat mix volt. Szisztematikusan átvettünk több csoportvezetői helyzetetet (meghívás, székfoglaló, nyitókör) és ezeket el is gyakoroltuk, visszajelzést adtunk egymásnak.

Bankó Ádám

Munkában, HR területen dolgozom kisebb és nagyobb csoportokkal. A csoportdinamika, a csoportszerepek, a nehéz esetek kezelése, a csoportvezetői készségek elméleti és gyakorlati tapasztalatát, amit Szilvi a tréningen adott át nekünk, mind be tudtam emelni a mindennapi munkámba. Ez felbecsülhetetlen érték számomra! A tréninget csak ajánlani tudom, minden csoportot vezető tréner, fejlesztő számára.

Bíró Beáta

Elhiszem, hogy tudom és képes vagyok csoportot tartani. Fontos volt rálátnom a folyamatra elejétől a végéig. A csoport során el tudtam engedni a biztonságos multi közeget, ahol eddig dolgoztam.

Pócza Timi

12 éve kezdtem el tanítani az Integrál Akadémián és ekkor indítottam el első önálló tréningemet is. Azóta számos cégnél, rendezvényen és intézményben tartottam előadásokat, tréningeket. Emellett különböző önismereti és tréneri módszerben képződtem (bodywork, pszichodráma, integral core dynamics, Grow csoport …). Első önismereti csoportomat 10 éve vezettem, és miközben folyamatosan fejlesztettem magam, integráltam ezeket a tudásokat a csoportvezetésbe. Most érett meg az idő, hogy továbbadjam mindazt a tudást, tapasztalatot, amit ez idő alatt összegyűjtöttem. Mélyen hiszek abban, hogy a mai korban az emberiség állapotos önmagával és szüli magát a világra. Csoportvezetőként annyi a szerepünk, hogy ebben a vajúdási folyamatban támogassuk az embereket.

Tovább

helyszín

Magnet Ház
Budapest