Barion Pixel
nyári tábor

tábor

szabad áramlás önismereti tábor kun szilvivel horvátországban

10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának és megéled határtalan önmagadat.

A 10 nap során ebben az évben a valódi, korlátok és álarcok nélküli “Együtt-ség” lesz a fókuszunk. Szeretném, hogy te is megtapasztald azt a felszabadult önmagadat, aki olyan emberek között tudsz lenni, akik elfogadnak, akik támogatnak, akik között minden szinten fel tudod vállalni lebelsőbb énedet.

Évről-évre csodálatos csapat gyűlik össze ezeken a nyaralásokon, akikkel igazán érezni lehet a közösséget, és a valódi közösségeknek a megtartó szertet-erejét. Mindezt a sziget gyönyörű eneriájával támogatja – körbeölel minket, elrejt minket, felszínre hoz minket.

Mire számíthatsz?

Reggelente közös megditációval és testgyakorlással kezdünk. Napközben lesznek önismereti csoport folyamatok többnyire kint a természetben, sok nyaralás, közösségi programok, játék, esténként pedig néha szabad tánc. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. Amikor megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

A tábor napi programja:

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát. Ezeken a napokon csak reggeli van.

részletek és jelentkezés

Korábbi időpont:  2023. július 18-28

Helyszín: Horvátország, Hvar sziget

Részvételi díj, mely tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

» 65.000 Ft előleg + 330 EUR a helyszínen – május 15-ig történő jelentkezéssel és 65.000,- Ft előleg befizetésével

» 82.000 Ft előleg + 330 EUR a helyszínen  – május 15. utáni jelentkezéssel és 82.000 Ft előleg befizetésével.

Max. létszám: 18 fő

Étkezés

A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegetáriánus szakács készít el a helyszínen. A két szabadnapon csak reggeli van, mint közös étkezés. A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon.

Szállás

Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás

Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 45.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb

A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a Euro. Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. 

További információ vagy kérdés esetén keress bátran a info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Vrboska
Hvar-sziget, Horvátország