nyári tábor

tábor

szabad áramlás önismereti tábor kun szilvivel horvátországban

10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának, egyensúlyba kerülsz és megéled határtalan önmagadat.

A 10 nap során az egyensúly témáját járjuk körül. Egyensúlyban 

 – a kint és a bent között,

 – a fent és a lent között,

 – a férfi és a női minőségek között.

Mit jelent a kint és bent?

Hogyan éred el az egyensúlyt a kifelé kapcsolódások, kifelé figyelés és a befelé figyelés, önmagaddal való kapcsolódás között. Előfordul, hogy elveszíted az önmagaddal való kapcsolatot, amikor másokkal kapcsolódsz?

 

Mit jelent a lent és fent?

Hogyan találod meg az egyensúlyt a földi, anyagi dolgok és a szellemi, érzelmi dolgok között. A föld és az ég között. Te inkább az anyagba vagy ragadva, vagy épp el vagy szállva?

 

Mit jelent a női és férfi minőség, avagy áramlás és haladás?

Hogyan tudsz női módon áramolni a létezéssel, anélkül, hogy a körülmények áldozataként sodródnál? És hogyan tudsz céltudatosan haladni egyik lépést a másik után megtéve anélkül, hogy érzéketlenül letarolnál mindent, ami az utadba áll. 

Mikor időszerű tenni és mikor csak lenni? Melyik megy neked könnyebben?  

 

Ezeket a kérdéseket tesszük fel és próbáljuk megválaszolni ezen a mesés utazáson, ahol a csoport folyamatok, a gyönyörű környezet és a közösség ereje mind abban támogat, hogy 100%-ban kapcsolódj magadhoz, egyensúlyba kerülj és megéld a szabadságot, lényed eredeti állapotát.

 

Mire számíthatsz?

Önismereti csoport folyamatok, sok nyaralás, közösségi programok, játék. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

DÉLELŐTTÖNKÉNT a bodywork mozgásos gyakorlatain keresztül megtapasztalod, ki vagy te, ha nem gátol a félelem, a szégyen, a megfelelés, az akarás és a berögzült sémáid. Megéljük a különböző pólusokat, hogy aztán megtaláld a saját egyensúlyodat ezen pólusok között. Biztonságos és megtartó teret hozunk létre, ahol lehetsz olyan, amilyen. 

A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. Amikor megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

A tábor napi programja:

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát.

részletek és jelentkezés

Időpont:  2021. július 18-28.

Helyszín: Horvátország, Hvar sziget

Részvételi díj, mely tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

» 165.000 Ft – május 31-ig történő jelentkezéssel és 30.000 Ft előleg befizetésével

» 178.000 Ft – május 31. utáni jelentkezéssel és 30.0000 Ft előleg befizetésével.

Max. létszám: 25 fő

Étkezés

A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegetáriánus szakács készít el a helyszínen. A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon.

Szállás

Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás

Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 35.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb

A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran a info@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Vrboska
Hvar-sziget, Horvátország