nyári tábor

tábor

szabad áramlás önismereti tábor kun szilvivel horvátországban
10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának és megéled határtalan önmagadat.
Egy mesés utazásra hívlak, ahol a csoport folyamatok, a gyönyörű környezet és a közösség ereje mind abban támogat, hogy 100%-ban kapcsolódj magadhoz és megéld a szabadságot, lényed eredeti állapotát.

DÉLELŐTTÖNKÉNT a bodywork mozgásos gyakorlatain és a sacred body awakening módszeren keresztül megtapasztalod, ki vagy te, ha nem gátol a félelem, a szégyen, a megfelelés, az akarás és a berögzült sémáid. Rálátsz arra, hol hordod a szégyent, félelmet a testedben és hogyan mondasz le annak lehetőségéről, hogy teljesen megéld önmagad annak, aki vagy. Biztonságos és megtartó teret hozunk létre, ahol lehetsz olyan, amilyen. Az érintéseken keresztül mély intimitásba kerülsz önmagaddal és másokkal.


A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. Amikor megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

Mire számíthatsz?
Önismereti csoport folyamatok (bodywork, sacred body awakening), sok nyaralás, közösségi programok, játék. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát.

részletek és jelentkezés

Időpont:  Június 30- július 9.

Helyszín: Horvátország, Hvar sziget

Részvételi díj, mely tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

» 144.000 Ft – május 15-ig történő jelentkezéssel és 50.000 Ft előleg befizetésével

» 156.000 Ft – május 16. utáni jelentkezéssel és 50.0000 Ft előleg befizetésével.

Max. létszám: 20 fő

Étkezés

A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegán szakács készít el a helyszínen. A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon.

Szállás

Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás

Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 30.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb

A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran a kunszilvi@utakmagadhoz.hu e-mail címen.

visszajelzések

  • Intenzív és inspiráló élményeket kaptam: Mélyen és őszintén kapcsolódtam önmagammal és a társakkal. Szintetizáltam az aktuális belső folyamataimat, felismertem, érleltem az újakat. Szeretetteli finom figyelmet, sok mozgást, varázslatos természeti környezetet. Én-időt és teljes csöndet, egyedüllétet, ha ahhoz volt kedvem. A különleges és finom étkeket, Orsi és Zsófi szeretettel készített kulináris kalandjait. Szabad áramlást, aminek volt partja és iránya. Megtapasztaltam, milyen jó benne lubickolni🌞🙂

    Enikő
  • Milyen volt nekem tavaly az önismereti nyaralás? Csodás és kalandos, meghitt és mókás. Baráti jó társaság, ahol olyanokat is megengedtem magamnak, amit egyébként sosem. Felszabadító szabadság az áramlásban, amire azóta már nem csak a szabadságon tudok rácsatlakozni 😉 Hogy mindez rajtam vagy a hvari kristályokon múlott, amiből gyűjtöttem itthonra is, azt nem tudom 🙂 Köszönöm az élményeket és a szervezést! ❤ Menjetek és hagyjátok magatokat elvarázsolni!

    M. Adri

helyszín

Vrboska
Hvar-sziget, Horvátország