Barion Pixel
Utak Magadhoz Kun Szilvia

Kun Szilvi

Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner

Hiszek abban, hogy valódi változás akkor jön el az életünkben, ha abbahagyjuk a menekülést önmagunktól és a küzdést árnyékainkkal. Ha megállunk, és van bátorságunk rájuk nézni, beölelni és akár még szeretni is – a jutalmunk mély belső kapcsolódás lesz önmagunkkal.

Ezen az úton kísérlek, ha velem jössz…

Célom, hogy szeretettel és elfogadással támogassam az önismereti folyamatodat, mint egy jó bába a szülést – aki van, hogy puhán beölel és elringat, de ha kell üvöltve buzdít, vagy együtt sír és úszik a szülés eksztatikus pillanataiban. Te szülöd világra egy jobb és teljesebb önmagadat és én mindvégig melletted vagyok. Mindannyian vajúdunk, hogy megszüljük kiteljesedett önmagunkat, aki képes megvalósítani küldetését és a lehető legteljesebben megélni személyes potenciálját. Levetjük azokat a burkokat, amiket megfelelésből, félelemből, szégyenből felépítettünk, és megszabadulunk korlátozó hiedelmeinktől.

Elérhetőségem:

Tel.: +36 70 365 6965

E-mail: info@utakmagadhoz.hu

Személyes

Szélsőséges állapotokat éltem meg életem első felében – voltam drogos és munkanélküli, elvált anya 2 gyerekkel, voltam sikeres vállalkozó és visszavonult urbánus remete. Tanítottam az Integrál Akadémián, 2011-ben társalapítója voltam az Integrál Intézetnek, 5 évig vezettem a MagNet Közösségi Házat, majd 2017-ben úgy döntöttem, hogy teljes időmet a csoportvezetésnek szentelem. Bejártam mélységeket és magasságokat, aminek csoportvezetőként most az áldását élem. A pokol mélyére lemegyek veled, ha azon keresztül vezet az utad, hogy aztán megélhesd a kegyelem terét, vagy az Univerzum megtartó erejét.

Képzések

Kicsi gyerekként indultam el az önismereti úton – 15 éve kezdtem el tanulni és képződni, hogy másoknak is támogatást tudjak adni. Meghatározó képzéseim: Integrál Akadémia – integrál pszichológia, hipnoterápia, pszichodráma, bodywork, Integral Core Dynamics, GROW trénerképzés…

Csoportjaim

Szenvedélyem a csoportvezetés, amit 12 éve kezdtem el. Integráltan dolgozom a bodywork, pszichodráma, művészetterápia, fúziós állítás, kognitív gyakorlatok és a mozgásmeditáció eszközeivel. Mély és transzformáló élményre számíthatsz – lelked eldugott rétegeibe utazunk, olyan érzéseket tapasztalsz, amikről talán nem is tudtál, hogy benned vannak. Biztonságos és elfogadó teret teremtek, amiben helye van a fájdalomnak és sírásnak, a dühnek és üvöltésnek, a felszabadító extázisnak, vagy akár az őrületnek. Hangsúlyt kap az életed során elszenvedett sérülések és hiányok feltárása és azok erőforrássá alakítása, hogy lehessen más!

Szeretettel várlak az önismereti csoportjaimon, a táboromban vagy az Integrál Csoportvezető Tréningemen!