Barion Pixel

Ahogy születsz, úgy élsz – online előadás felvétele

12 000 Ft

A 2022.12.12-i online előadás felvétele

Neked szól, ha

  • meg szeretnéd érteni, milyen hatással volt életed első éve a többire
  • egy ideje motoszkál benned, hogy a születésed körül valamire érdemes rálátnod
  • segítő szakemberként te is látod, hogy a születés körüli életszakasznak kiemelt jelentősége lehet a terápiás munkában
  • szülőként merül fel benned, hogy gyermekednél érdemes ezzel a témával foglalkozni
Kategória:

Leírás

A fizikai lénnyé válás folyamata a fogantatással kezdődik. Attól a pillanattól kezdve, amikortól létrejött az az apró sejtcsomó, amiből aztán emberré fejlődtél, hatások értek. Hatással volt rád mindaz, ami hatással volt édesanyádra is. És ezek a hatások sejtszinten kódolódtak benned így hozva létre mintákat ahhoz, hogyan éld az életedet.
Ennek a 3 órás előadásnak a célja, hogy ráláthass, milyen tipikus viselkedési, cselekvési mintáid, milyen nehézségeid, milyen megküzdési stratégiáid gyökereznek, mutatnak vissza életed azon szakaszára, amiről tudatos emléked valójában nincs.

Tematika:

  1. Az előadás első részében rámutatok arra, mik azok a hétköznapi helyzetek, tipikus működési módok, amik arra utalnak, hogy érdemes életed ezen szakaszával mélyebben megismerkedni, behatóbban tanulmányozni, esetleg terápiásan is foglalkozni vele.
  2. A második részben Stanislav Grof kutatása nyomán végigmegyünk a születés fázisain annak érdekében, hogy érthetővé váljon számodra, hogy egy-egy szakaszban elszenvedett élmény milyen kihatással lehet felnőtt életedre.
  3. A harmadik részben pedig mutatok praktikákat, gyakorlatokat, illetve ajánlok kifejezetten olyan terápiás megoldásokat, amelyek segítségével ezek a minták gyógyulhatnak.

Ezen az előadáson az információk átadása volt a fő célom. Most ennek az előadásnak a felvételét vásárolhatod meg.