Barion Pixel

Belső gyermek csoport – foglaló

10 000 Ft

A helyedet a csoporton a foglaló befizetésével biztosítod.

Kategória:

Leírás

A csoporton találkozhatsz belső gyermek énrészeddel, a kapcsolódáson keresztül töltheted, erősítheted, hogy ezáltal a hétköznapi életben tudatosabb felnőttként élj. A folyamat során felhozhatod a gyermek éveid során megélt és elzárt élményeket, érzéseket. Kapcsolódhatsz a dühödhöz, a fájdalmadhoz és a vágyaidhoz – hogy átdolgozd a negatív élményeidet és hiányaidat, hogy ezáltal integráltabb, kiegyensúlyozottabb legyen a felnőtt életed.

 

Ez a csoport neked szól, ha:

  • Értéktelennek tartod magad, úgy érzed, nem kellesz, nem vagy elég jó,
  • Nehezen engedsz közel magadhoz másokat
  • Gyakran szégyelled magad.
  • Bűntudatod van, sokszor az az érzésed, hogy valamit rosszul csinálsz.
  • Kapcsolatfüggő vagy, mástól várod annak a hiánynak a betöltését, amit gyerekként nem kaptál meg.

Gyermekkorunk legnagyobb sérülése általánosságban az, hogy nem úgy szerettek, ahogy arra szükségünk volt. Ennek megnyilvánulása többféle lehetett: megszégyenítettek, vertek, kiabáltak velünk, butának, értéktelennek címkéztek, versengésre kényszerítettek, stb. Ennek a fájdalmát gyerekként csak úgy tudtuk elviselni, hogy létrehoztuk saját védelmünket, burkainkat, falainkat, befagyottságunkat. A védelmünk akkor életmentő volt, felnőttként viszont akadályoz. A gyógyítási folyamatban visszamegyünk gyermekkorunk szakaszaiba és lezárjuk “befejezetlen ügyeinket”.

A csoporton testorientált önismereti módszerekkel dolgozunk, bodywork és integrál core gyakorlatokat valamint pszichodramatikus elemeket használunk.